top of page
Tilausristeily My Fortune

ikimuistoisia elämyksiä vesillä

Helsingin saaristo on vertaansa vailla. Sen kauniit historialliset kohteet vetävät matkailijoita puoleensa vuosittain toista miljoonaa silmäparia, ja yritykset järjestävät tyky- ja tyhypäiviä erilaisista aktiviteeteista nauttien. M/Y Fortune toivottaa tervetulleeksi yritykset tiimeineen ja johtoryhmineen, sekä myös yksityiset seurueet. Veneen monipuolisuus takaa vieraiden viihtyvyyden ja saariston kohteet tarjoavat vierailupaikkoja, mikäli koko reissua ei haluta viettää merellä. Voit kalastaa, saunoa ja maistella aluksen herkkuja yhdessä ryhmäsi kanssa.

Risteilyt

Räätälöimme tilausristeilyt aina toiveidesi mukaisesti. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro visiosi juhlistasi.  Olipa sitten tiedossa virkistyspäivä, polttarit tai vaikkapa synttärit, lupaamme toteuttaa teille unohtumattoman elämyksen merellä! Olemme koonneet muutamia vaihtoehtoja, joiden avulla pääset alkuun risteilyelämyksesi kanssa. Valitse jokin perusristeilyistämme tai räätälöity erikoisristeily tilanteen ja tapahtuman mukaan. Huom! Risteilyjen suurin sallittu asiakasmäärä on 12 matkustajaa. 

My fortune boat
My fortune boat

risteilyalus

M/Y Fortune edustusvene on Suomessa vuonna 1966 rakennettu vanha koululaiva. Alus rakennettiin Haminan konepajalla alunperin merenkulun opiskelijoiden käyttöön ja vuosien saatossa käytön vähennyttyä se siirtyi Tallinnaan liikennöimään Naissaaren reitille. My Fortune Oy osti veneen kesällä 2022  takaisin Suomeen. Vene on remontoitu kauttaaltaan ja sen keulaosastoon on rakennettu upeat saunatilat kymmenelle henkilölle. Risteilyjen suurin sallittu asiakasmäärä on 12 matkustajaa.

hinnat

Räätälöimme tilausristeilyt aina toiveidesi mukaisesti. Alta löydät esimerkkihintoja eri tuotteista.  Risteilyn hinta määräytyy valitun reitin ja tuntimäärän mukaan. Kysy lisäpalveluista, kuten cateringista tai ohjelmanumerosta tarjouspyynnön yhteydessä. 

Saaristoristeily alk.

400€/2h  ma-ti
600€/2h  ke-su

Saunaristeily alk.

600€/2h  ma-ti
800€/2h  ke-su

Kalastusristeily

alk. 1900€/6h ma-su
 

Lisätunnit hinnoitellaan Saaristoristeilyn tuntihintojen mukaisesti. 

 

Alus on rekisteröity 12 matkustajalle. Hinnat sisältävät aluksen miehistöineen. Hinnat eivät sisällä juomia ja ruokia. Aluksella on A-oikeudet, joten omien juomien tuominen alukselle ei ole sallittua.  

Yritysasiakkaille hintoihin lisätään arvonlisäveroa 10%.

bottom of page