top of page
Saunalaiva My Fortune_.jpg
Uniikki sauna laineilla

Oletko koskaan istunut saunan lauteilla täydellisissä löylyissä ihastellen merimaisemia ja ohi lipuvia laivoja? Tämä ainutlaatuinen tilaisuus on vihdoin koettavissa Helsingin vesillä!

IKI-Kiuas my fortune

urkin jalanjäljissä saunan lauteille

My Fortune sauna

Istumapaikkoja 10 henkilölle

Puulämmitteinen IKI-kiuas

Jääkaappi kylmille juomille

Kaksi suihkua

Pukutilat

Pyyhkeet ja saunatossut

Pesuaineet

Saunan varustelut

Kautta aikojen on tärkeimmät neuvottelut käyty saunan lauteilla.

M/Y Fortunen sauna on suunniteltu kokoustamista varten ja sen molemmin puoleiset kaarevat lauteet tuovat koko seurueen saman keskustelun äärelle. Jopa entinen presidenttimme Urho Kekkonen saunotti ulkomaalaisia vieraita neuvotellakseen kiperistä aiheista.

Tämä Unescon maailmanperintökohde vesillä täytyy kokea!

urkin jalanjäljissä saunan lauteille

ihastele merimaisemia
IKI-kiukaan täydellisissä löylyissä

M/Y Fortune veneestä löytyy varmasti yksi Helsingin upeimpia saunoja. Saunan sisustus on rakennettu kauttaaltaan tuppeensahatusta tervalepästä ja sen täydelliset löylyt tarjoaa yhteistyökumppani IKI-Kiuas. Puulämmitteinen kiuas on harvinainen näky veneessä, mutta omistajat päättivät jo venettä ostaessa, että ainoa oikea vaihtoehto kiukaalle on Original IKI. Saunan löylyissä voi myös ihastella merimaisemia sen kahdesta ikkunasta. Ja koska kylmät juomat kuuluvat löylyihin, löytyy lauteiden alta jääkaappi täynnä yhteistyöpanimon herkkuja.

M/Y Fortunen saunatiloista löytyy kaksi suihkua, joten peseytyminen saunan jälkeen on tehokasta ja vaivatonta. Kylpyhuoneesta löytyy myös pukutilat vaatteiden vaihtoa varten ja saunatossut jäähdyttelyä varten.

Saunaristeily Helsinki

hinnat

Saunaristeily alk.

600€/2h  ma-ti
800€/2h  ke-su

Saunaristeilyn hinta määräytyy haluamanne tuntimäärän sekä valitun reitin mukaan. Saunan kapasiteetti on 8-10 henkilöä ja saunaristeilyn minimikesto 2 tuntia. 

Lisätunnit hinnoitellaan Saaristoristeilyn tuntihintojen mukaisesti.

Alus on rekisteröity 12 matkustajalle. Hinnat sisältävät aluksen miehistöineen. Hinnat eivät sisällä juomia ja ruokia. Aluksella on A-oikeudet, joten omien juomien tuominen alukselle ei ole sallittua.  

Yritysasiakkaille hintoihin lisätään arvonlisäveroa 10%.

bottom of page