top of page

A day without fishing probably would not kill me but why risk it

Kalastaa voi monella tapaa, mutta M/Y Fortunella panostamme ennen kaikkea mukavuuteen. Lasketaan syötit mereen, uistellaan ulapalle ja odotellaan jarrun kirskuntaa. Odotellessa on hyvä hetki hieroa kalatarinoita kuntoon ja nauttia aluksen tarjoiluista. Ei se saalis vaan se fiilis!

kalastus suomessa

Kalastus on yksi suosituimmista harrastuksista Suomessa ja jopa 1,7 miljoonaa suomalaista kalastaa vuosittain. Elämyskalastusmatkat ovat tuttu konsepti maailmalla, mutta Suomessa vastaavaa ei ole tarjottu oikeastaan koskaan. Nyt se on vihdoin mahdollista M/Y Fortunella! Itämeren herkut ovat aivan käden ulottuvilla, joten turha lähteä merta edemmäs kalaan. Lähde porukalla vetämään uistinta Helsingin edustalle ja mikäli ahti suo, on sinun mahdollista kalastaa itsellesi illallinen mukaan. Kalastusristeilyt päätetään halutessanne yhteistyöravintolalle, jossa kokki valmistaa itse kalastetusta kalasta illallisen seurueellesi. Kireitä siimoja!

Kalastusristeily M/Y Fortunella

Suomen merialueilta löytyy jopa 70 kalalajia ja nyt pääset kokeilemaan niiden narraamista pätevän kalastusoppaan avustamana. Ei väliä oletko ensikertalainen, tai jo kokenut kalastaja - opas auttaa sinua halutessasi koko kalastuksen ajan. Kuulet myös tarinoita luonnosta ja jos hyvin käy, voit bongata jopa merikotkia ja hylkeitä.

hinnat

 Risteilyn hinta määräytyy valitun reitin ja tuntimäärän mukaan.

Kalastusristeily alk. 

bottom of page