top of page
Ocean

valmiit risteilypaketit

Alta löydätte valmiiksi rakennettuja risteilypaketteja erilaisiin tilaisuuksiin. Jokaista esimerkkiä voidaan räätälöidä toiveidenne mukaisesti juuri siten, kuin se teille parhaiten sopii.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan lisää!

My Fortune pikkujoulut merellä

Pikkujouluristeily

Tuo yrityksesi tai ystäväsi ihastelemaan Helsingin upeaa valaistusta mereltä käsin ja nauttimaan tunnelmallisesta saunaristeilystä pikkujouluherkkujen kera. Kuppi kuumaa glögiä pehmeiden löylyjen jälkeen tuo takuuvarmasti nautinnollisen ja rentouttavan kokemuksen koko seurueelle. Jos ryhmästä löytyy rohkeita uimareita, on mahdollista ankkuroitua suojaisaan poukamaan ja pulahtaa virkistävään Itämereen. Risteily on räätälöitävissä juuri teidän toiveidenne mukaisesti.

 

3h esimerkkiristeily:

 

17:00 Lähtö Helsingin Meritullintorilta. Kapteenin tervetuliaispuhe. Lasit kuohuvaa tai kuumat glögit alkuun ja taakse jäävän Helsingin rantamaiseman ja Jugend talojen värimaailmojen ihastelua.

17:30 Saunomista seurueen kanssa sekaisin tai vuoroissa. Kosteat viipyilevät löylyt tarjoilee puulämmitteinen Original IKI kiuas. Saunan ikkunoista voi seurata ohi lipuvia laivoja tai saariston väriloistoa. Lauteiden alta löytyy kylmiä virvokkeita sammuttamaan suurin jano.

18:30 Ankkuroituminen suojaisaan poukamaan Vallisaaren kupeeseen. Halukkaat voivat pulahtaa uimaan ja muut vilvoitella aluksen takakannella.

19:00 Ankkuri ylös ja risteilemään. Helsingin ainutlaatuiseen ja historialliseen saaristoon tutustumista jouluherkkuja nauttien. Pipareita, juustoja, viinirypäleitä ja glögiä. Kaupungin öiset valot mereltä käsin ovat näkemisen arvoinen kokemus.

20:00 Paluu Meritullintorille ja illan jatkuminen keskustaan. Henkilökuntamme kiittää!

 

Tarjoushinta (-30%):

770€ + alv 10%

kokousristeily

Olisiko aika vaihtaa maisemaa ja tuoda työporukka kokoustamaan rauhoittavaan merelliseen ympäristöön? Palaveri saaristossa jää varmasti työporukan mieleen positiivisesti. Keskustelujen jälkeen on hyvä vaihtaa työvaihde vapaalle ja nauttia täydellisistä löylyistä saaristomaisemissa.

 

4h esimerkkiristeily

 

13:00 Lähtö Helsingin Meritullintorilta. Kapteenin tervetuliaispuhe. Iltapäiväkahvit alukselle saapuessa ja Helsingin saaristoon tutustumista.

13:30 Kokoustamista aluksen lounge -tilassa, jossa 43” TV-näyttö esittämistä varten. Kokouseväitä mahdollista tilata yrityksemme kautta tai vaihtoehtoisesti tuoda itse paikan päälle.

15:00 Palauttava sauna kokoustamisen jälkeen. Pehmeät löylyt ja vilvoittelua aluksen kannella. Halutessaan voi ankkuroitua uimaan. Aluksen kylmäkaapeista löytyy virkistäviä after work tuotteita.

17:00 Paluu Meritullintorille saunan ja saaristoristeilyn jälkeen. Henkilökuntamme kiittää!

 

Tarjoushinta (-30%):

980€ + alv 10%

My Fortune saunalaiva syysristeily
Tilausristeily My Fortune
My Fortune kisastudio

Sporttiristeily:

Onko vaikeuksia löytää paikkaa kisastudiolle? M/Y Fortunella tähän olisi täydellinen kattaus. Loungen 43” televioson kautta voitte seurata juuri haluamaanne ottelua tai turnausta kylmäkaappien tuotteita nautiskellen ja ottaa palauttavat löylyt erätauolla tai puoliajalla.

 

4h esimerkkiristeily:

 

18:00 Lähtö Helsingin Meritullintorilta. Kapteenin tervetuliaispuhe. Kylmät juomat alkuun ja pelin seuraamista loungen televisiosta.

18:30 Risteilyä saaristossa, kisastudion eväitä nauttien ja peliä seuraten. Sauna on lämmin koko risteilyn ajan ja pelin lomassa tauoilla voi ottaa rentouttavat löylyt.

20:00 Ankkuroituminen suojaisaan poukamaan Vallisaaren kupeeseen. Uimista ja vilvoittelua sekä pelin seuraamista.

21:00 Risteily jatkuu saaristoa kiertäen. Takakannen grilli on käytettävissä suurempaan nälkään.

22:00 Paluu Meritullintorille. Henkilökuntamme kiittää!

 

Tarjoushinta (-30%):

980€ + alv 10%

kalastusristeily

Miltä kuulostaisi kalastusretki ulkosaareen nuotion äärelle ja paluumatkalla saunominen laineilla? Aidompaa suomalaista kokemusta saa hakea. M/Y Fortune järjestää monipuolisia retkiä saaristoon ja kyseinen risteily on varmasti kiinnostavin kaikista.

6h esimerkkiristeily:

16:00 Lähtö Helsingin Meritullintorilta. Kipparin alkusanat ja köysien irroitus. Helsingin merimaisemien ihastelua ja uistimien vetoa saariston läpi kohti ulkomerta.
17:00 Rantautuminen kalliosaarelle. Köysien kiinnitys kallioon, tavaroiden purku ja polttopuiden kanto nuotiopaikalle. Nuotion sytyttäminen ja ruokailu maastossa. Eväät ovat vapaavalintaiset, mutta nuotiomakkarat ja nokipannukahvit ovat takuuvarma onnistuminen.
18:00 Ruokailun jälkeen voi halutessaan kiertää maastossa ja kävellä rantakallioita pitkin. Halukkaat voivat kalastaa saarelta käsin.
20:00 Risteily jatkuu. Saaressa vierailun aikana kippari on lämmittänyt aluksen saunan ja Fortune on valmiina vastaanottamaan kylpijät. Veneen keula suunnataan kohti kaupunkia ja vieraat voivat nauttia täydellisistä löylyistä laineilla. Muutama huurteinen lauteilla ja vilvoittelua aluksen kannella merimaisemissa.
22:00 Paluu Meritullintorille, toivottavasti kalasaaliin ja hienon kokemuksen kera. Henkilökuntamme kiittää!


6h retki alk:

1900€ + alv 10%

Lisätunnit 300€/h
 

(Sisältää risteilyn saareen, saunan lämmitettynä, polttopuut ja tarvikkeet, kalastusvälineet sekä retkieväät kahvitarjoiluineen.)

Saunaristeily My Fortune
bottom of page