top of page

Venemessujen 2024 tarjous: kaikki risteilyt -30%!Voimme iloksemme ilmoittaa, että olemme mukana vuoden 2024 Venemessuilla 9.-18.2.! M/Y Fortunen ständi löytyy Messukeskuksesta Venemessujen elämyspuolelta numerolla 1C11. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme, osallistumaan kilpailuihin sekä juttelemaan henkilökuntamme kanssa.


Huikeana messutarjouksena kaikki 9.-18.2. välisenä aikana varatut risteilyt -30% alennuksella! Lähetä tarjouspyyntösi toivomallesi ajankohdalle nettisivuiltamme löytyvän varauslomakkeen kautta tai ota yhteyttä info@myfortune.fi. Räätälöimme aina risteilypaketit asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja meiltä luonnistuu niin polttarit, synttärit kuin kokousristeilytkin. Tartu tähän huikeaan tarjoukseen ja suunnitellaan yhdessä unelmiesi merielämys!


Psst. Messukävijöille on luvassa upeita kilpailuja ja etuja! Koko messujen ajan käynnissä olevassa kilpailussa on mahdollisuus voittaa 1500€ arvoinen saunaristeilypaketti. (Tämä kilpailu on vain messukävijöille.) Tervetuloa messuille kuulemaan lisää ja osallistumaan kilpailuun!

15 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page