top of page

Pikkujouluristeilyt myydään nyt tarjoushinnoin!

Päivitetty: 24. lokak. 2023


Tuo yrityksesi tai ystäväsi ihastelemaan Helsingin upeaa valaistusta mereltä käsin ja nauttimaan tunnelmallisesta saunaristeilystä pikkujouluherkkujen kera. Kuppi kuumaa glögiä pehmeiden löylyjen jälkeen tuo takuuvarmasti nautinnollisen ja rentouttavan kokemuksen koko seurueelle. Jos ryhmästä löytyy rohkeita uimareita, on mahdollista ankkuroitua suojaisaan poukamaan ja pulahtaa virkistävään Itämereen. Risteily on räätälöitävissä juuri teidän toiveidenne mukaisesti.


3h esimerkkiristeily:


17:00 Lähtö Helsingin Meritullintorilta. Kapteenin tervetuliaispuhe. Lasit kuohuvaa tai kuumat glögit alkuun ja taakse jäävän Helsingin rantamaiseman ja Jugend talojen värimaailmojen ihastelua.

17:30 Saunomista seurueen kanssa sekaisin tai vuoroissa. Kosteat viipyilevät löylyt tarjoilee puulämmitteinen Original IKI kiuas. Saunan ikkunoista voi seurata ohi lipuvia laivoja tai saariston väriloistoa. Lauteiden alta löytyy kylmiä virvokkeita sammuttamaan suurin jano.

18:30 Ankkuroituminen suojaisaan poukamaan Vallisaaren kupeeseen. Halukkaat voivat pulahtaa uimaan ja muut vilvoitella aluksen takakannella.

19:00 Ankkuri ylös ja risteilemään. Helsingin ainutlaatuiseen ja historialliseen saaristoon tutustumista jouluherkkuja nauttien. Pipareita, juustoja, viinirypäleitä ja glögiä. Kaupungin öiset valot mereltä käsin ovat näkemisen arvoinen kokemus.

20:00 Paluu Meritullintorille ja illan jatkuminen keskustaan. Henkilökuntamme kiittää!


Tarjoushinta loppuvuodelle 2023!:

690€ + alv 10%


Kysy rohkeasti lisätietoja henkilökunnaltamme info@myfortune.fi !


46 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page